Hej igen, jag heter Samuel

Jag hjälper individer och företag över hela världen med skräddarsydda lösningar, där kvalité alltid prioriteras framför allt annat.

Self portrait of Samuel Kekkonen

Jag hjälper dig med

01

Utveckling

Med Webflow, Framer, eller genom ramverk, kommer jag att utveckla en användarvänlig webbsida med hög synlighet på internet. Detta med fokus på en hög konverteringsgrad.

02

Design

Jag formar unika varumärkesidentiteter genom att designa med principer som förmedlar berättelser som alltid lämnar ett oförglömligt avtryck.

03

Allting

Med expertis inom design, utveckling och varumärkesbyggande erbjuder jag en fullständiglösning, som översätter dina idéer till en användarvänlig webbsida.

Min arbetsprocess

01

Strategiering

Tillsammans skapar vi riktlinjer som skapar din framgång. Ett bra resultat påbörjas alltid med att jag ska förstå era värderingar och visioner.

02

Designande och prototypframställning

Efter strategieringen, övergår jag till att arbeta med en design av din webbsida. Under detta steg kommer vi fram till hur din hemsida ska se ut, och hur användarupplevelsen kommer att vara.

03

Utveckling

Med en bra planering, börjar jag sedan att utveckla din hemsida med hjälp av Webflow, Framer, WordPress, eller andra ramverk som är skräddarsydda för just din lösning.

04

Underhåll

Efter utvecklandet kommer jag sedan att underhålla din webbsida, där jag erbjuder flera olika alternativ utifrån smidighet, pris, och serverkvalité.

Kopiera